UITSTEKEND
12 recensies op
Lizzy Segond von Banchet
Lizzy Segond von Banchet
Een jaar bezig geweest met Monique om de juiste mindset te creëren met mijn lijf. Met vallen en opstaan blijf ik gelukkig op gewicht. Door met Monique aan de slag te gaan om t juiste resultaat te behalen, besef ik nu veel meer wat goed en slecht is voor me. Uiteindelijk moet ik t zelf doen, wat ik nog steeds moeilijk vind. Maar ik ken nu mijn valkuilen. Monique je was een goede stok achter de deur! Dank voor je begeleiding en bemoedigingen.
Carla Beekhuizen
Carla Beekhuizen
Al een aantal maanden ken ik Monique nu. Blij haar ontmoet te hebben! Zonder dingen op te leggen, luistert Monique naar wat jij wilt en denkt mee met wat werkt voor jou. En het is altijd gezellig!
Martijn Korremans
Martijn Korremans
Met Monique in contact gekomen nadat ze te gast was in ons restaurant, en hoe het ter sprake kwam dat zij me kan coachen weet ik niet meer, maar na wat onderzoek en informatie inwinnen ben ik met haar aan de slag gegaan! Al snel een concreet plan om iets te doen aan mijn overtollige kilo's, waarbij de nadruk ligt op dat ik lekker kan blijven eten en met mijn onregelmatige leven in de horeca toch gezondere keuzes kan maken. Kijk heel erg uit naar de komende tijd, de eerste resultaten zullen ongetwijfeld snel volgen!
Wendy Van Verseveld
Wendy Van Verseveld
Al heel veel pogingen gedaan om af te vallen, maar niks wat me hielp. Totdat Monique me ging helpen en mij liet inzien dat ik mijn leefstijl moest veranderen. En dat heb ik gedaan, in 8 maanden 17 kilo afgevallen en nog steeds lekker kunnen eten en genieten
Marco van de Lagemaat
Marco van de Lagemaat
Na een paar pogingen om zelf wat kilo’s kwijt te raken, in contact gekomen met Monique. Een “op maat” traject afgesproken. Nadruk ligt op wat er wel allemaal kan en mag. Dit werkt motiverend zeker als je merkt dat t ook resultaat heeft. Na bijna 1 jaar ben ik behoorlijk wat kilo’s kwijt, voel me fitter en energieker. Monique helpt waar nodig met menu’s, recepten, tips, soms even streng zijn of juist stimulerend. Regelmatig contact via een bezoek, of mail/app. Heel tevreden over de begeleiding en het resultaat.
Gijsbert en Janine van Ommeren
Gijsbert en Janine van Ommeren
Monique is een super lieve enthousiaste meid, die echt luistert naar je wensen, en helpt waar ze kan!! Gewoon via de app of face to face! Ondanks soms wat struggles van mijn kant, blijft ze motiveren en geloven dat je het kunt! Recepten en voedingsadviezen, ze staat altijd voor je klaar, zelfs al ben je al bijna aan het koken???? Na jaaaaaren van allerlei dieeten geloof ik volop in haar werkwijze, en samen gaan we ervoor! Nooit meer dieeten, maar met een andere leefstijl eten! ????
Alfred van Ekeris
Alfred van Ekeris
Al geruime tijd ken ik Monique via het sporten bij Fit20. Haar passie voor gezond leven, bewegen en nuchter nadenken spraken mij zeer aan. Haar kennis over voeding wilde ik ervaren. Al geruime tijd was ik op zoek naar een juist eetpatroon en twijfelde ik over mijn eetgewoontes. Monique heeft een helder en duidelijk schema voor mij opgesteld en hier ben ik mee aan de slag gegaan. Het schema is super goed vol te houden en ik mocht zelfs meer eten als dat ik deed en toch viel ik af ????. Nu heb ik een goede structuur en daar was ik naar op zoek. Dik tevreden met de begeleiding van Monique en je kunt haar altijd bellen of appen voor advies. Mocht je op zoek zijn, zoek niet verder en bel Monique.
patricia van empel
patricia van empel
Na vele falende pogingen om wat lekker in mij vel te komen, toch de stap gezet om Monique om hulp te vragen. Monique is eerlijk, zegt waar het opstaat, ze luisterd goed naar wat ik wil. Ze reageert zelfs in de avond, wat heel fijn is omdat je dan op de bank zit en net even tegen wat dingen aanloopt. Ik ben blij dat ik bij Monique ben gekomen mede dankzij haar ben ik mij bewust geworden van mijn levenstijl, ik heb fijne handvaten mee gekregen waar ik ook echt wat mee kan.